A Titkok Titka - titkosítva...

 

[​IMG]

 

".....Egy ilyen élmény után az ember napokig, hetekig egyszerűen nem érti az egészet, hogy mi történt vele. Magyarázatot hiába keres......."





Az életünk tele van titkokkal. És mi, emberek szeretjük is a titkokat, azért csinálunk mi magunk is néhányat. Ezek aztán előbb-utóbb kiderülnek. Ha nem, azt úgy mondják, hogy magunkkal visszük a sírba.

Vannak aztán olyan titkok, melyeket egy életen át kutathatunk, s akkor sem jutunk közelebb azok megfejtéséhez. Ezek egy részét tudomásul veszi az ember, vannak azonban olyanok, melyek elfedése, vagy az irántuk való folytonos kutakodás úgy üt vissza személyünkre, mintha magával a személyiségünkkel lenne probléma.

A legnagyobb ilyen titok : A Titkok Titka. Honnan jövünk, mi végre vagyunk ezen a világon és hová tartunk.Ezt persze elég nehéz az átlagembernek kutatgatni. Talán akkor érzi jobban, hogy bizony érdemes kutakodni, mert itt többről van szó, mint egy emberalakba öntött fizikai testről, amikor olyan élményben lesz része, melyről úgy tartják, hogy annak a megélése csak a kiválasztottaké. Mert azt nem lehet kérni senkitől, és az ember a módját sem tudja, hogyan tehet szert a megélésére.

Ezek közé lehet sorolni az úgynevezett UFÓ élményt, mellyel jó néhány embertársunk találkozott már. Magamat is közéjük sorolhatom. És itt most nem arról van szó, hogy mi történt, hanem arról, hogy megtörtént. Ha röviden kell fogalmaznom, vagy jellemeznem az átélt eseményt, akkor azt tudom mondani, hogy az általam ismert fizikai világba sehogyan sem tudom beilleszteni.

De történt egy teljesen másfajta lehetetlenség is velem, pedig akkor még a huszadik évemet alig néhánnyal előztem meg. Nem használtam sem varázsgömböt, sem tömjénfüstöt, semmi olyat, mellyel a jövőbelátást szokták gyakorolni. És még azt sem mondhatom, hogy elkötelezett híve lettem volna az ezoterikus dolgoknak, hiszen abban az időben nemhogy foglalkozni nem lehetett vele, de még hallani is csak néhanapján a felnőttektől lehetett, az írott sajtóban legfeljebb a vicclapokban esett róla szó.

Szóval történt egy olyan eset, amikor nyitott szemmel, fényes nappal egy néhány másodperces "film" pergett le a szemem előtt. Felugrottam, és kiszaladtam a konyhába Anyámnak elmondani. De ő sem tudta mire vélni.

Néhány héttel később - egy három napos külföldi csoportos utazás alatt - egy az egyben a valóságban játszódott le ugyanaz az esemény, hajszálra pontosan. Mondanom sem kell, a lábam a földbe gyökerezett.

Egy ilyen élmény után az ember napokig, hetekig egyszerűen nem érti az egészet, hogy mi történt vele. Magyarázatot hiába keres, nem igen talál. És egyszer el kezd gondolkodni, hogy hová is fordulhatna, mi lehet az a hivatalos hely, ahová esetleg bejelenthetné, elmondhatná, mert már esetleg hallotta, hogy másokkal is előfordult hasonló eset.Rövid időn belül kiderül, hogy ilyen hely, hivatal nincs. Sőt, ha ilyen irányú kérdéseket tesz fel embertársainak, könnyen megkaphatja, hogy mosolyogva, nem egyszer gunyorosan tekintenek rá.

Gunyorosan, mert azok a jelenségek, melyek a materializmus keretei közé nem illeszthetők, általában olyan kommenteket kapnak, melyek jobb esetben az élményt átélt személy szeszmentességét, rosszabb esetben elméjének állapotát kérdőjelezik meg.
Néha azért olyan hírek jelennek meg, melyekre az átlagosnál többen felkapják a fejüket. Például majd minden amerikai elnökválasztás előtt elhangzik a jelöltek részéről, hogy megválasztásuk után nyilvánosságra hozzák az UFÓ titkokat, mert nekik is volt ilyen élményben részük.

Természetesen beiktatásuk után ezt elfelejtik. De, még mielőtt elfelejtenék, le kell tenniük az elnöki esküt. Aminek letételekor az egyik kezüket a Bibliára, másikat a szívükre teszik. Hogy ebben mi az érdekes? Az, hogy azok után, hogy a Szent Bibliára esküsznek, a teremtés elméletét az amerikai oktatásban - de máshol sem - nem engedélyezik tanrendbe venni. Hivatalosan, csak az evolúció tana sajátítható el. Hogy miért annak okát nem lehet tudni.

Valamiért tilos az evolúcióval ellentétes elméletet tudományos testületekben hirdetni, sőt, hivatalos szaklapban még publikálni sem lehet.Ugyan így nem lehet megismerni a harmadik fatimai titkot, melyet a Szent Szűz a három gyerekre bízott.

Egész sor olyan régészeti leletet titkolnak el, tesznek múzeumi pincékbe, melyek szintén összefügghetnek létünkkel, de nem férnek meg a darwinizmussal.

Távoli világokról kapunk szebbnél szebb képeket az űrben elhelyezett teleszkópok által, de a Holdról, mely itt van a szomszédunkban, semmit sem láthatunk.

A minap titkosított UFÓ jelentéseket hozott nyilvánosságra az új-zélandi hadsereg az 1954 és 2009 közötti időszakról. A jelentés így fejeződik be :

 

"A közzétett dokumentumok mellett további több ezer jelentés van még UFÓ-król, ám azokat 2080-ig titkosították a nemzeti archívumban."

1954 és 2080 között 126 év van. És nem azt mondták, hogy 2080-ban nyilvánosságra hozzák,hanem azt, hogy addig van titkosítva.........
Mi ez a nagy titkolódzás ? Mit titkolnak előlünk ? Miről nem szabad tudnunk ?

Bertrand Russell fizikus több eset mellett ismertette az alábbi jelenséget :

".......néha két beszélgető személy között középen, kicsivel a fejük felett felragyog egy fényes szikra, ami előre jelzi, hogy hamarosan megegyezésre jutnak. Láttam már szerelmeseket, akiket szinte beburkolt az "érzelemfelhő" - ezt olyannak látom, mintha gőz, vagy köd gomolyogna körülöttük, közöttük. Láttam már olyat is, hogy heves vita, afféle "szikrázó összecsapás" közben a fények valóságos áradata zúdult a két résztvevő között!......"

A világunk tele van rejtélyekkel. Valamikor volt egy műsor a közszolgálati televízióban, mely rendszeresen foglalkozott olyan esetekkel, melyek a tudomány birkózó szőnyegére nem nyertek bebocsátást. 

Sokan szerették, nézték, de volt olyan is, aki népbutítást látott benne. Milyen érdekes, pontosan a Tudományos Akadémia akkori elnöke, az agykutatás világhírű kutatója ellenezte. A Parlamenti hozzászólásában így féltette a nép agyát :

"....... hogy közpénzekből miért kell olyan förtelmeket és obskurantizmust terjesztő műsorokat adni, mint amilyen......."

Meg is szűnt a műsor. Pedig az átlagember azt gondolhatná, hogy a tudomány azokat a dolgokat, jelenségeket kutatja, melyek még ismeretlenek.

Aztán jöttek a kereskedelmi televíziók, gondoltuk, hátha lesz egy hasonló műsor. De nem lett. Lett helyette Mónika show, Győzike show, újabban ismét - Való Világ.

Ez lenne a való Világ ?




 2011. február 28.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon